Bilete byron - lansare album ‚Efemeride’ la Arenele Romane (cort încălzit). Invitați Pinholes și Dora Gaitanovici - 18 nov '23 - Arenele Romane

byron - lansare album ‚Efemeride’ la Arenele Romane (cort încălzit). Invitați Pinholes și Dora Gaitanovici

Arenele Romane, București

sâmbătă, 18 noiembrie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Evenimentul are loc în cort încalzit. Accesul se va face incepand cu ora 19:00. Programul serii este: ora 20:00 - concert Dora Gaitanovici // ora 21:00 - concert Pinholes // ora 22:15 - concert byron

Pe 18 noiembrie byron lansează noul album ‚Efemeride’ la Arenele Romane din București.

Invitați speciali: Pinholes și Dora Gaitanovici

Albumul Efemeride este o colecție de conversații pe care nu le purtăm, o privire directă în ochii omului din oglindă. Pe parcursul celor 10 piese, byron te poartă într-o călătorie prin universul complex al gândurilor și trăirilor recurente, al anxietăților și întrebărilor existențiale, toate împletite subtil cu un fir de speranță și unul de distors.

Program și reguli de access:

Accesul publicului în perimetrul Arenelor Romane va începe la ora 19:00, iar programul de concerte va fi următorul:

  • ora 20:00 - Dora Gaitanovici
  • ora 21:00 - Pinholes
  • ora 22:15 - byron

Concertele au loc în cort încălzit. În interiorul cortului, fumatul este strict interzis. Se fumează doar în locurile special amenajate!

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în format electronic pe byron.iabilet.ro. Vor fi disponibile bilete și la intrare la prețul de 150 de lei. Plata se va putea face atât cash cât și cu cardul.

Accesul publicului se va face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.

În perimetrul Arenelor Romane este interzis accesul cu: umbrele (vă rugăm ca în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine), sticle, conserve, caserole sau alte vase de stocare pentru mancare sau bauturi; artificii, arme, cutite sau orice ale obiecte contondente; parfumuri, deodorante, în orice cantitate sau ambalaj; mâncare sau băuturi de orice fel; obiecte cu laser (de ex. pointere, brichete cu laser); rucsacuri și bagaje voluminoase; încălțăminte sau bagaje care prezintă elemente dure, ce ar putea pune în pericol sănătatea participanților în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele; animale de companie; medicamente (persoanele cu probleme medicale trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la eveniment cu medicamentele necesare).

La accesul în perimetrul evenimentului toți participanții vor fi percheziționați de către agenți de securitate. Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului. Spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit, însoțiți de minim un părinte sau tutore legal posesori de bilet.

Accesul persoanelor cu dizabilități este gratuit împreună cu însoțitorul legal în baza documentelor doveditoare.

Este interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.